De succesvolle kattenadopties van 2020

succesvolle kattenadopties

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten en honden. Het afgelopen jaar hebben we elke maand een kat en een hond in het zonnetje gezet. En met succes!

Alle katten (en bijna alle honden) die we in 2020 onder de aandacht hebben gebracht, zijn geadopteerd!

Vrolijke Pip

Pip (nu Poekie) heeft in februari een nieuwe baas gevonden en het gaat erg goed met hem. Hij gaat graag naar buiten en is dikke vrienden met alle visite en kleinkinderen die op bezoek komen. Super!

vrolijke Pip
Vrolijke Poekie is vrienden met al het bezoek.

Onzekere Sam

Ook Sam is in februari herplaatst, bij een aardige dame. De berichten waren meteen goed: hij was keurig zindelijk, heel erg speels en ondernemend. Van aandacht kan hij erg genieten en al helemaal wanneer hij er op eigen initiatief om vraagt.

onzekere Sam
Sam kan erg genieten van aandacht als hij daar zelf om vraagt.

Piraat Jerry

Jerry heeft het erg getroffen! Hij is in juli verhuisd naar Den Haag. Het was liefde op het eerste gezicht met zijn nieuwe baasje. In december heeft het asiel nog contact met de nieuwe eigenaresse gehad en ze was nog steeds alleen maar enthousiast. Ook al haar vrienden zijn dol op Jerry. Hij geniet immens van alle aandacht en is erg blij op zijn nieuwe plekje!

piraat Jerry
Met Jerry en zijn nieuwe baasje was het liefde op het eerste gezicht.

Pittige Flip

Ook Flip heeft zijn gouden mandje gevonden. Toen zijn nieuwe baasjes in het asiel kwamen kijken, heeft hij meteen zijn pittige kant laten zien. Met een flinke hap in zijn arm ging een van de baasjes naar huis. Ze hebben ook nog naar een andere kat in een ander asiel gekeken, maar deze was te braaf voor hen. Ze kozen dus voor Flip! Het heeft thuis even geduurd voordat ze zijn karakter en grenzen leerden kennen. Nu gaat het erg goed. Flip kan veel naar buiten, want zijn nieuwe huis staat midden in de bossen!

pittige Flip
De nieuwe baasjes van Flip houden van zijn pittige karakter.

Droomkat Diva

Diva is in november verhuisd naar Nijmegen. Deze tienjarige dame is komen te wonen bij een jong stel dat bewust op zoek was naar een oudere kat. Ze wonen in een appartement met balkon, dus Diva zal een binnenkat blijven, maar ze kan wel genieten van de buitenlucht vanaf het balkon. Diva heeft zin in het leven samen met haar nieuwe baasjes. Zóveel zelfs, dat ze meteen op schoot sprong toen ze haar kwamen halen.

droomkat Diva
Droomkat Diva heeft zin in haar nieuwe leven.

Ook zeven andere katten vonden een nieuw thuis

Ook Momo, Flip, Spot, Cor, Misty, Lady en Vinnie hebben een goed thuis gevonden!

Voor deze twaalf katten was 2020 een zeer succesvol jaar! In 2021 hopen we opnieuw te kunnen bijdragen aan de herplaatsing van katten uit het asiel.

Zoek jij een nieuwe beste vriend? Neem dan vooral eerst een kijkje in het asiel!

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)