Grieks knuffelbeest zoekt een huis

Flip

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we een kat in het zonnetje. Deze maand: Flip! 

Dit is Flip, een lieve 5-jarige kater, in de bloei van zijn leven. Flip is het broertje van een van onze eigen katten, daarom helpen we graag met het zoeken naar een gouden mandje voor deze leukerd zodat hij niet naar het asiel hoeft.

Gedumpt bij het afval 

De van oorsprong Griekse Flip had een moeizame start in het leven. Als kitten is hij samen met zijn broertjes en zusjes op straat gevonden, gedumpt bij het afval. 

Gelukkig werden ze gered en kon Flip op een leeftijd van tien weken samen met zijn broertjes en zusjes naar Nederland emigreren om daar het geluk te beproeven. Helaas is Flips baasje nu door omstandigheden genoodzaakt een nieuw thuis voor hem te zoeken.  

Knuffelbeest

Flip is gek op knuffelen en komt daarvoor graag bij je op schoot zitten. Weet wel, deze aanhankelijk man heeft veel liefde en aandacht nodig. Het liefst van alles gezinsleden, want Flip kan ook goed opschieten met (kleine) kinderen. Of hij met soortgenoten en andere viervoeters ook goed overweg kan, is onbekend. 

Omdat Flip eraan gewend is dat hij naar buiten kan om een frisse neus te halen, is hij op zoek naar een huis mét tuin. 

Veel liefde te geven?

Heb jij veel liefde te geven en wil jij Flip nog een kans op geluk geven? Neem dan contact op met laura@dierenrecht.nl en maak een afspraak om Flip te ontmoeten!
 

Flip

 

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)