Mooi rood is niet lelijk: Misty!

Misty

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Misty!

Misty zit ondanks zijn mooie ogen al een paar maanden in het asiel! Deze gecastreerde kater van tien jaar is hier terechtgekomen door een verhuizing waarbij hij niet mee mocht. Ontzettend triest natuurlijk. Zie jij hem wél zitten?

Wat hij zoekt

Misty is op dit moment een wat schuchter kereltje. De drukte in het asiel is niets voor hem en zorgt ervoor dat hij zijn prachtige innerlijk weinig laat zien. Hij is dan ook op zoek naar een warm huis waar hij zonder tussenkomst van kleine of drukke kinderen de tijd krijgt om zich te ontpoppen tot de blije kat die hij zonder twijfel is. Andere katten vindt hij daarentegen helemaal prima! Ook lijkt het hem heel leuk om, als hij eenmaal gewend is, weer lekker naar buiten te mogen. Misty geniet er namelijk erg van om met zijn teentjes op het gras te lopen (wie niet?!).

Wat hij biedt

Misty heeft dus wel wat tijd nodig, maar is het geduld dubbel en dwars waard. Hij weet inmiddels bijna dat het fijn is om geaaid te worden. Een echte knuffelaar is hij (nog) niet, maar wie weet wat de toekomst nog brengt. Wij begrijpen het best dat je een beetje je vertrouwen verliest wanneer je na een relatie van tien jaar in het asiel wordt achtergelaten!

Ben jij een type van de lange adem en wil jij Misty weer het vertrouwen geven? Stuur dan een mail naar Kerbert Dierentehuis in IJmuiden via kerbert@dierenbescherming.nl met informatie over je thuissituatie en wat je Misty kunt bieden (vergeet je telefoonnummer niet te vermelden). Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Meer informatie:
https://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/kat/154046/kerbert-dierentehuis
Kerbert Dierentehuis
Heerenduinweg 8
1971 JE IJmuiden
Tel.: 088-8113450
E-mail: kerbert@dierenbescherming.nl

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)