Momo zoekt eigen huis en tuin

Momo

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Momo! 

Momo is een lieve, 6-jarige kater. Momo is volgens zijn verzorgers in het asiel een uniek ventje met een (makkelijke!) gebruiksaanwijzing.

De gebruiksaanwijzing

Deze leuke rood-witte kater geeft namelijk graag aan wat wel en wat niet mag. Hij wordt erg graag geaaid, maar alles op zijn tijd. Loopt hij steeds langs je benen om je kopjes te geven, dan wordt aaien zeer gewaardeerd. Gaat Momo ergens zitten of liggen, dan wil hij met rust gelaten worden. Liefdevol aanhalen wordt op dit soort momenten beschouwd als ongewenst gedrag.

Eigen huis en tuin

Momo’s lievelingsspel is brokjes van een activity board afpeuteren. Spelen met iets dat bungelt aan een hengeltje vindt hij maar heel even leuk, vooral niet te lang mee doorgaan dus. Andere viervoeters of mensenkinderen vindt Momo maar niks. Hij zoekt dan ook een huisje dat hij niet hoeft te delen met iemand anders dan zijn volwassen baasje(s).

Ook zou hij graag een huis mét tuin vinden, omdat hij graag van tijd tot tijd naar buiten wil. Even een frisse neus halen.

Heb je de gebruiksaanwijzing goed gelezen en vind je de vereisten redelijk? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum De Doornakker via info.eindhoven@dierenbescherming.nl of 088 - 811 35 20 en kom kennismaken met Momo!

Momo

 

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)