De succesvolle hondenadopties van 2020

succesvolle hondenadopties

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden en katten. Het afgelopen jaar hebben we elke maand een hond en een kat in het zonnetje gezet. En met succes!

Op één hond na zijn alle honden (en katten) die we in 2020 onder de aandacht hebben gebracht, geadopteerd! Alleen Lucca is nog steeds op zoek is naar een thuis.

Veteraan Rex

Rex heeft begin juni een gouden mandje gevonden, maar ook vóór deze tijd had hij al een leuk afspraakje in het asiel. Isis en haar broertje hadden Rex op de site van het asiel gezien, maar konden hem wegens omstandigheden niet adopteren. Wel wilden ze graag een keer langskomen om met Rex te knuffelen en te spelen. Omdat het asiel dit zo bijzonder en lief vond, waren Isis en haar broertje meer dan welkom om tijd met Rex door te brengen.

Veteraan Rex
Veteraan Rex vond een gouden mandje.

Pretletter Roula

Roula is in november geadopteerd door een van de medewerkers van Dier&Recht! Het bleek meteen helemaal te klikken tussen Roula (nu Roul) en Laura en haar vriendin Loren. Roul blijkt epilepsie te hebben, waarvan de oorzaak nog niet door de dierenarts ontdekt is. Gelukkig zal Roul bij Laura de allerbeste zorg en onvoorwaardelijke liefde krijgen. Ze is een onverschrokken, blije, speelse puber en is inmiddels goede vrienden met Mast (de Griekse kater die al bij Laura woonde). Een groot succesverhaal!

Pretletter Roula
Roula werd geadopteerd door een van onze eigen medewerkers.

Paniekvogel Paige

Paige heeft in december haar nieuwe baasjes gevonden. Ze zijn meerdere keren bij het asiel langsgeweest zodat Paige hen al goed kende voordat ze mee naar huis ging. In de tussentijd hebben haar nieuwe baasjes een deel van hun huis omgebouwd tot grote kennel waar Paige de eerste periode kon wennen aan de omgeving en de andere hond, een zwarte herder.

Paige vond wandelen aan het begin erg spannend. Daarom was het zo fijn dat haar nieuwe huis een grote tuin had waarin ze zich kon uitleven. Dit is een van de redenen waarom ze bij deze mensen geplaatst is. Al snel voelde Paige zich thuis en kon ze meedraaien met de dagelijkse routine. Een zeker geslaagde plaatsing!

Paniekvogel Paige
Paige vond een huis met een grote tuin.

Ook acht andere honden vonden een nieuw thuis

Bowie is begin november geadopteerd door zijn nieuwe baasje, waarmee het asiel nog altijd nauw contact heeft. Het gaat erg goed met Bowie! Kenzo is geplaatst bij een nieuw baasje in de buurt van het asiel. De medewerkers kijken ernaar uit deze geweldige man nog eens tegen te komen. En ook Pascha, Shiba, Zina, Karel, Arda en Sky hebben een goed thuis gevonden!

Voor deze elf honden was 2020 een zeer succesvol jaar! In 2021 hopen we opnieuw te kunnen bijdragen aan de herplaatsing van honden uit het asiel.

Zoek jij een nieuwe beste vriend? Neem dan vooral eerst een kijkje in het asiel!

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)