Flip zoekt baas!

Flip
Knappe kater Flip

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Flip!

Flip is een pittige kater van twee jaar oud. Té pittig voor het gezin waar hij geplaatst was. Daarom is Flip nu weer terug in het asiel.

Flip is aanhankelijk, maar moeilijk

Als je zijn grenzen respecteert is Flip een hele leuke kater! Hij is heel aanhankelijk en komt graag op schoot. Hij is ongelooflijk speels en is dol op zijn hengeltjes en catnip-kussentjes. Ook muizen vangt hij als de beste: in de buitenren in het asiel zit hij vol spanning te wachten tot een muisje zijn domein betreedt.

Als hij zich niet prettig voelt, kan Flip een kort lontje hebben. Dan kun je hem maar beter met rust laten. Als hij overprikkelt raakt, zal hij uithalen en bijten. Flip zoekt dan ook een rustig thuis, zonder andere huisdieren of kinderen. Het liefst zelfs bij volwassenen waar geen kinderen over de vloer komen.

Ervaren baas gezocht

Voor Flip wordt een ervaren baas gezocht die niet bang is voor zijn moeilijke karakter. Het Dierenbeschermingscentrum Limburg verzoekt geïnteresseerden om minimaal twee bezoeken aan Flip te brengen. Er moet goed worden nagedacht of Flip in de thuissituatie past.

Zie jij het zitten met Flip? Neemt dan contact op met het Dierenbeschermingscentrum Limburg via 088-811 36 00 of limburg@dierenbescherming.nl.

Flip

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)