Diva is klaar voor een nieuwe fase!

Diva

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Diva!

Diva is een droomkat. Knuffelig, speels en gezond! Doordat haar vorige baasje niet meer voor haar kon zorgen, is ze nu hard op zoek naar een plek waar ze mag blijven!

Het complete pakket

Over Diva kunnen we kort zijn: ze is tien jaar oud en een hele lieve poes. Ze zoekt een huis waar ze zichzelf mag zijn. Ze is het gewend is om binnen te blijven, dus een grote buitenruimte is geen vereiste voor haar.

In het gastgezin keek deze mooie meid eerst de kat uit de boom. Al snel werd duidelijk dat Diva een ongelooflijke knuffelkont is die graag geaaid wordt. Ook op schoot kruipen doet ze met veel liefde en genot. Ondanks haar tien jaar speelt ze nog alsof ze een kitten is. Ze rent het allerliefst achter een koffieboon of balletje aan!

Gezocht: ontspannen plek

Diva heeft het niet zo op ander katten. Hopelijk kan ze daarom een nieuw huis vinden zonder andere soortgenoten. Met honden heeft ze daarentegen geen problemen!

Bied jij Diva de ontspannen plek waar haar speelse karakter helemaal tot zijn recht komt en waar ze aan de tweede fase van haar leven mag beginnen? Neem contact op met Stichting Kitty-Cat en maak kennis met droomkat Diva!

Diva

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)