Vinnie wil een warme kerst!

kat Vinnie

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Vinnie!

Vinnie is een mooie man van zeven jaar oud. Bied jij hem deze kerst een warm thuis?

Eigenzinnig maar knuffelig

Vinnie is een eigenzinnige kater die heel graag buiten is. Voor hem is een appartement zonder tuin geen optie. Maar, nadat hij buiten alles onderzocht, overzien en geregeld heeft, vindt hij het binnen wel heel prettig rusten. Hij geeft zelf aan wanneer hij klaar is voor een aai of spelletje. Als hij dit zelf mag bepalen, komt hij echt graag langs voor een knuffelsessie! Hij kijkt er ongelooflijk naar uit om deze winter iemands schoot te verwarmen.

Hoe Vinnie omgaat met honden is onbekend. Met oudere kinderen die de subtiele kattentaal verstaan, zal hij het waarschijnlijk wel kunnen vinden.

De adoptie

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dierenasiel De Kuipershoek in Klarenbeek via asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl of 088-811 36 50. Wegens het coronavirus kun je niet meer zomaar binnenlopen voor een ontmoeting. Er zal eerst een voorselectie zijn waarbij het asiel je vraagt een aantal vragen per mail te beantwoorden. Daarna neemt het asiel de aanvraag in behandeling. De verzorgers bekijken wie het meest geschikt is voor Vinnie en diegene zullen ze telefonisch uitnodigen voor een ontmoeting.

Heb jij een warm mandje vrij en begrijp je Vinnie zijn zelfstandigheid? Dan viert hij kerst misschien wel bij jou!

kat Vinnie

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)