Onzekere Sam zoekt geduldig baasje

Sam

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: SamSam is een prachtige, lieve kater van een jaar of zeven.

Arme Sam, hij vindt het leven niet altijd even makkelijk. Deze onzekere kater moet je lekker zijn gang laten gaan. Hoe meer je Sam loslaat, hoe meer hij je geeft.

Geen druk

Sam kan niet zo goed omgaan met druk of dwang. Maar wanneer hij zelf het initiatief mag nemen, komt hij vanzelf vragen om aandacht. Dan kan het zomaar gebeuren dat hij soms ook gezellig bij je op schoot komt liggen. Een spelletje op z’n tijd - bijvoorbeeld met een speelhengel - vindt Sam ook best leuk.

Deze onzekere man zoekt een rustig huis, zonder kinderen of andere viervoeters. Hij krijgt dieetvoer voor blaasgruis en doet het hier prima op.

Afgezette tuin

Hij haalt graag een frisse neus en wil daarom het liefst een huis met toegang tot een afgezette tuin waar hij niet uit kan, en belangrijker, waar geen andere katten in kunnen komen. Sam voelt zich dan een stuk veiliger en is daardoor dan ook veel relaxter.

Hij is jaren alert en op zijn hoede geweest, dat ging hem niet in de koude kleren zitten. Hij hoopt op een mooie tweede kans in een eigen veilige, vertrouwde haven.

Bied jij deze knapperd een fijn thuis en de tijd om zelf het initiatief tot een aai te nemen? Neem dan contact op met Dierenopvang Gouda via gouda@dierenbescherming.nl of 088-8113490, en kom kennismaken!

Sam

 

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)