Vrijbuiter Spotje zoekt een thuis!

Spotje

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Spotje!

Spotje is een jonge, actieve, speelse, grappige gesteriliseerde kater van bijna drie jaar oud. Hij heeft een kleine gebruiksaanwijzing, maar ach, wie niet?

Te jong bij mama weggehaald

Spotje is als kitten helaas te jong bij zijn moeder weggehaald en heeft daardoor soms wat moeite met de omgangsnormen die in onze maatschappij gelden. Hij kan onverwacht op zijn strepen staan en haalt – vooral bij vreemden – soms ineens uit. Bij mensen waarmee hij een band heeft, doet hij dit veel minder.

Voor deze kleine vrijbuiter is het gewoon soms moeilijk om met mensen te communiceren. Een thuis waar hij veel buiten mag zijn, en met een kattenluikje mag komen en gaan waar hij wil, zal daarom het meest naar zijn wens zijn. Na een lange dag vol ontdekkingen in de natuur, zou deze man heel graag op een schoot opkrullen.

De clown van de klas

Spotje is een actieve kat, die, als het kan, iedere nacht muizen vangt. Hij is heel erg speels en grappig: hij hangt vaak flink de clown uit! Maar als hij iemand heeft gevonden die hij goed kent en vertrouwt, komt hij ook graag kroelen, kopjes geven en knuffels krijgen. Lange aaibeurten over zijn hoofd zijn favoriet.

Zie jij deze uitdagende kat wel zitten?

Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvangcentrum Tholen via info@dierenopvangcentrumtholen.nl of telefonisch via 0166-612027.

Deel dit artikel
Het blok is defect of ontbreekt. De inhoud ontbreekt misschien of u moet wellicht de oorspronkelijke module inschakelen.

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)