Kenzo wil het asiel verlaten!

Kenzo
Hond Kenzo is op zoek naar een nieuw huis.

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Kenzo! 

Kenzo is een schitterende hond, kijk alleen al die prachtige flaporen! Nog mooier: deze hond heeft niet alleen zijn uiterlijk mee, maar is ook heel lief en vrolijk.

Een jonge hond met veel potentie

Kenzo is nog niet lang in het asiel, maar hij heeft alle medewerkers voor zich gewonnen met zijn vrolijke karakter. Kenzo is net één jaar geworden. Hij vindt zichzelf nog een echte pup en moet nog veel leren. Helaas heeft hij geen stabiele basis gehad en daardoor kan hij in nieuwe situaties erg onzeker en onwennig zijn. Maar met een beetje aanmoediging zoekt hij wel de spanning op. Samen een training volgen is dus niet alleen leuk, maar ook ten zeerste aangeraden!

Deze rauwdouwer hoort niet in het asiel

Kenzo is zoals elke hond van net een jaar oud behoorlijk druk en ontdekt de wereld met zijn mond. Hij maakt geen dingen stuk, maar pakt wel zijn riem of tuig bij het aanlijnen. Zijn huidige asielsituatie helpt hier niet bij en door de stress pikt hij nieuwe dingen minder snel op. Tijd om hem daar weg te halen!

Aandachtspuntjes

Kenzo heeft een voedselintolerantie en reageert hierdoor allergisch op bepaald voer.  In het asiel krijgt hij hypoallergeen voer en dat gaat goed.  Hij kan goed wandelen met andere honden – al zijn hele drukke, aanwezige labradors niet zijn zijn ding. Het asiel houdt dus nog even een slag om de arm of ze hem plaatsen in een huis met een andere hond. Maar wat ze wel weten, is dat plaatsen bij kleine kinderen in ieder geval niet handig is. Kenzo is nog maar kort in het asiel, dus leren zijn verzorgers iedere dag nieuwe dingen over hem.

Ontmoet Kenzo

Kun jij niet langer wachten en heb je zin om deze rauwdouwer met flaporen in huis te halen? Kenzo is er klaar voor en verlaat het asiel maar al te graag. Bel Stichting Dierentehuis Zeist op 0343-491 231 of mail naar dierentehuiszeist@gmail.com voor een afspraak met Kenzo!

Kenzo

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)