Komt pretletter Roula bij jou wonen?

Roula

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Roula!

Ontmoet de schattige Roula van zes maanden oud. Helemaal klaar voor adoptie!

Roula biedt…

Een probleemloos en onbevangen hondje, dat met alles en iedereen goed overweg kan! Ze is enorm baasgericht, heel erg leergierig en intelligent.

Ze verblijft al een tijdje in een gastgezin met meerdere honden en katten waarmee ze prima overweg kan. Sterker nog, een huisje met een al aanwezige hond is voor onze Roula echt een pré!

Roula komt oorspronkelijk uit Griekenland. Na aankomst in Nederland werd ze ziek. Deze pretletter is inmiddels volledig herstelt en staat te popelen om geadopteerd te worden.

Roula zoekt…

Een actieve baas die in is voor lekkere lange wandelingen (die vanzelfsprekend moeten worden opgebouwd, gezien Roula’s jonge leeftijd) en/of later een hondensport met haar wil gaan beoefenen. Zolang ze maar iets actiefs met haar nieuwe baasje mag gaan ondernemen! Ze is tenslotte enorm leergierig en intelligent, waardoor driemaal daags een rondje in de stad onvoldoende is.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van het profiel van Roula? Stuur dan een uitgebreide reactie via de website van Dierenasiels, waarin je vertelt over jezelf, je gezins- en woonsituatie, je verwachtingen ten aanzien van Roula en wat je van plan bent met haar te gaan ondernemen. Je kunt ook mailen naar info@stichtingdierencentrumfriesland.nl of bellen naar 06-45 02 75 22.

Wie weet hebben jullie binnenkort een date!

Roula

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)