Postercampagne over zuivel verlengd dankzij crowdfunding

postercampagne Dier&Recht
In vijf grote steden zijn twee posters van de Stoppen met Zuivel-campagne weer te zien in bushokjes en andere publieke plaatsen. Foto: Maarten Nauw/Dier&Recht

De veelbesproken campagne 'Stoppen met Zuivel' wordt verlengd! De posters met voorlichting over het dierenleed achter zuivel zijn langer zichtbaar in vijf grote steden, dankzij een succesvolle crowdfunding. Heel veel dank voor jullie steun!

Stoppen met Zuivel-campagne verlengd

Vorige week oordeelde de rechter in een kort geding dat we één specifieke poster uit onze voorlichtingscampagne moesten verwijderen. De twee andere posters, de website en de animatiefilm bleven zichtbaar. Door de uitspraak is de maatschappelijke discussie over zuivel opgelaaid.

Om de voorlichtingscampagne voort te zetten, startten we een crowdfunding. Binnen één week is de benodigde 25.000 euro opgehaald om de campagne te verlengen in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Almere en Den Haag. De twee posters zijn weer te zien in bushokjes en andere publieke plaatsen.

Hoger beroep

Ondertussen gaan we ook in hoger beroep tegen het vonnis van het kort geding. Wij zijn van mening dat onze deelname aan het publieke debat door de uitspraak onterecht wordt beperkt.

Op de hoogte blijven van het hoger beroep? Schrijf je in op de nieuwsbrief.

Deel dit artikel