Badeenden zoeken hulp bij aanbieden petitie!

Spandoek eenden

Onze petitie om staleenden zwemwater te geven is al meer dan 21.000 keer getekend. Aanstaande donderdag 7 september gaan we de petitie aanbieden aan Tweede Kamerleden en landbouwwoordvoerders.

Kanotocht

Om extra aandacht te creëren, maken we van tevoren een kanotocht door het oude centrum van Den Haag. Bij het kanoën laten we ons vergezellen door grote opblaaseenden en we nemen een spandoek mee in een varende optocht. We zoeken nog dierenliefhebbers die ons hierbij willen helpen! 

Hulp nodig

Vind jij ook dat alle eenden moeten kunnen zwemmen en ben jij aanstaande donderdag beschikbaar? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken! We zoeken mensen die van 10.00 tot 14.00 uur (of een deel daarvan) samen met ons deze campagne onder de aandacht willen brengen. Je zou kunnen meevaren in de kanotocht of meelopen naar het Plein om de petitie aan te bieden aan de politiek. Of misschien ben je wel bereid om voor ons foto's van de actie te maken? 

Wil je meedoen? Stuur ons dan een bericht op Facebook of mail ons op info@dierenrecht.nl. Wij nemen contact met je op om je te laten weten waar je moet zijn.

Alvast veel dank, ook namens de eendjes!

Deel dit artikel