Slimme Starly zoekt huis met uitdaging

asielhond Starly

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Starly!

Starly is een blije en slimme hond van 11 maanden oud. Ze is dol op spelletjes waarbij ze moet nadenken. Ben jij de baas die haar die uitdaging kan geven?

Wie Starley is

Starly is waarschijnlijk een mix tussen een windhond en een herder. Vooral de herder komt in haar karakter naar boven. Ze is energiek en gedreven. Ze wil graag aan het werk gezet worden en vindt alles wat beweegt interessant. Snuffelspelletjes en andere uitdagingen zal ze niet uit de weg gaan.

Starly is altijd vriendelijk tegen mensen. Andere honden zijn ook geen probleem. Soms gaat ze tijdens wandelingen op alles en iedereen af. Het is belangrijk om dit als baas in goede banen te leiden, maar haar leergierigheid zal dit een eenvoudige klus maken. Na een rustige opbouw heeft Starly al geleerd dat niet alleen de katten binnenshuis, maar ook de katten buitenshuis het najagen niet waard zijn. Na een duidelijke waarschuwing houdt zij het voor gezien.

asielhond Starly
Starly wordt graag aan het werk gezet. Ze zoekt een stevige baas die haar goed kan leiden.

Wat Starly zoekt

Starly is een sterke hond met veel energie. Het asiel plaatst haar daarom niet in een huis met jonge kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar oud met begrip van hondentaal kunnen goed met haar samenwonen.

Starly kan soms moeilijk haar rust vinden en heeft daarom veel aan een bench. Een rustige omgeving en een kalme thuissituatie hebben de voorkeur.

asielhond Starly
Starly heeft veel baat bij een rustige thuissituatie.

Heb jij interesse in Starly?

Ben jij nu al verkocht door dit ontzettend knappe en slimme dier? Starly wacht met smart op een kennismaking! Volg het vragenformulier in van Dierenasiel De Kuipershoek in Klarenbeek en wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort!

Deel dit artikel