Lizzy wil knuffelen en spelen

Lizzy
Waar is die ervaren poezenpersoon die met Lizzy wil spelen en kroelen?

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Lizzy! 

Lizzy is afgestaan omdat zij niet meer in de thuissituatie paste. Er was een tweede kindje op komst en helaas klikte het ook al niet met het eerste kindje. Resultaat: Lizzy stond op straat!

Knuffelig, speels, ideaal

Lizzy is een grote knuffelkont, een tikkeltje lomp zelfs misschien! Ze vind het fijn als er mensen in de buurt zijn en maakt graag contact met mensen. Zoals de meeste katten heeft ze ook een pittige kant, en kan ze als ze er genoeg van heeft ineens een tik (zonder nagels) uitdelen. Daarom is het belangrijk dat er goed gekeken word naar haar lichaamstaal. Enige kattenervaring is dus een must.

Lizzy is ook altijd in voor een spelletje: spelen met een hengeltje of een muisje vindt zij het einde. Ze gaat hier dan ook volledig voor!

Lizzy in mandje

Een poes met scharrelwens

Lizzy gaat ook graag naar buiten. We zoeken voor haar een plek waar ze op den duur naar buiten kan. Helaas heeft ze het niet zo op andere huisdieren. Hier raakt ze erg gestrest van en dat reageert ze af op diegene of datgene wat het dichtst in de buurt is.

We zoeken voor Lizzy een plek bij een ervaren katteneigenaar zonder andere huisdieren of kleine kinderen (jonger dan 12) zodat zij lekker kan genieten van de aandacht en de optie om naar buiten te gaan.

Heb je interesse in Lizzy? Neem dan contact op met:

Dierenopvangcentrum 't Noordbroek

Noordbroek 8
7604 BL Almelo
Tel.: 088-811 37 40
E-mail: docalmelo@dierenbescherming.nl

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)