Kaat en Keet zijn klaar voor een nieuw leven!

asielkatten Kaat en Keet
De twee vrolijke zusjes Kaat en Keet zoeken een huis waar geen andere katten wonen. Foto: Graveeres

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een (of twee) in het zonnetje. Deze maand: Kaat en Keet!

Kaat en Keet zijn begin juli 2021 geboren. Het zijn vrolijke, speelse poesjes.

Kaat vs. Keet

Kaat (met de zwarte vacht rond beide ogen) spint voortdurend en knuffelt graag. Zij is de stoerste van de twee. Keet doet haar zusje graag na, maar is nog voorzichtig naar mensen.

Beide poezen zijn erg lief en zacht van karakter. Het zijn prachtige zusjes die een fijn huisje verdienen bij echte kattenvrienden.

asielkat Kaat
Kaat is de stoerste van de twee zusjes. Foto: Graveeres

Een zwaar begin: niesziekte

Kaat en Keet zijn gevonden onder erbarmelijke omstandigheden en waren erg ziek. Door intensieve verzorging en door wekelijkse bezoekjes aan de dierenarts konden hun oogjes, aangetast door de niesziekte, behouden blijven.

Wat K&K zoeken

Om hun gezondheid zo goed mogelijk te beschermen, is het belangrijk dat Kaat en Keet niet in contact komen met andere katten. Daarom zoekt Dierenasiel Walcheren een huis waar geen andere katten wonen. Als het huis een tuin heeft dan moet deze goed afgeschermd zijn.

Geef jij Kaat en Keet een nieuw leven?

Heb jij het perfecte huis voor deze twee jonge lapjeskatten? Neem dan contact op met Dierenasiel Walcheren, via info@dierenasielwalcheren.nl of 0118-61 35 79. Je kunt kennismaken met K&K bij hun bij hun pleegmoeder.

asielkat Keet
Keet vindt mensen nog een beetje spannend. Foto: Graveeres
Deel dit artikel