Ik wil geen Canadese kiloknallers

Dit najaar heeft Nederland de kans om het CETA-handelsverdrag te stoppen. Als we dat niet doen, wordt de macht van multinationals nog veel groter. Ten koste van dier, mens, milieu en klimaat.

Dierenwelzijn in het nauw

Hoe zat het ook alweer met CETA, het handelsverdrag tussen de EU en Canada? De situatie voor de dieren in de vee-industrie in de EU is slecht te noemen, maar de omstandigheden waarin veel dieren in Canada leven, zijn helemaal bar en boos. Door CETA dreigt het Canadese dierenwelzijnsniveau ook bij ons de norm te worden. Hoog tijd dus om in actie te komen!

Nederland kan CETA stoppen

Heeft Nederland er nog iets over te zeggen? Jazeker! Want de Tweede Kamer stemt binnenkort over CETA. En als een meerderheid tegenstemt, stoppen we het hele verdrag. Voor Nederland, voor de rest van de EU, voor Canada, voor iedereen. En dat is mogelijk, want er is nog geen meerderheid voor. Als we de twijfelaars overtuigen, is het gedaan met CETA. De ChristenUnie twijfelt nog over CETA. Help ze een handje en overtuig ze met een persoonlijk bericht.

Sluit je aan! 

Wij hebben de kans om CETA weg te stemmen. Daarmee voorkomen we dat Canadese kiloknallers uit gigastallen onze markt overspoelen, waardoor kleinschalige, diervriendelijkere Nederlandse boeren worden weggeconcureerd. We willen dat dierenwelzijn en duurzaamheid belangrijker zijn dan de handelsbelangen van multinationals. 

Roep de Kamerleden nu op: stem CETA weg en kies voor de dieren. Kom in actie!

Ja, ik sluit mij aan

    Deel deze campagne