Punctuele Baron zoekt een baasje met structuur

Asielhond Baron
Baron wil graag op vaste tijden eten en uitgelaten worden. Hij vindt het niet fijn als daar vanaf wordt geweken terwijl de baas wél in de buurt is. Kun jij hem deze structuur geven?

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Baron!

Baron is een galgo/greyhound-kruising van 6 jaar oud. Hij is erg lief, gevoelig en slim. Hij heeft een zacht karakter en is rustig in huis.

Hondenhobbies

Baron geniet van zowel korte als lange wandelingen en loopt graag mee aan de fiets. Hij een grote knuffelaar. Het is met Baron goed samenleven: hij heeft snel door wat er van hem verwacht wordt en weet ook goed aan te geven wat hij wil.

Hij kan goed met andere honden en is lief tegen alle mensen, groot en klein! Het asiel zoekt voor Baron een huis waar al een hond woont, want alleen zijn vindt hij niet fijn. Dit maakt hem erg onrustig. Als echte windhond kan Baron niet met katten en andere kleine dieren samenwonen.

Asielhond Baron is een echte knuffelaar
Baron is een grote knuffelkont! Hij is lief voor alle mensen, groot en klein.

Een punctueel mannetje

Baron heeft een goede interne klok! Hij wil graag op vaste tijden eten en uitgelaten worden. Hij vindt het niet fijn als daar vanaf wordt geweken terwijl de baas wél in de buurt is. Dan raakt hij gefrustreerd.

Als Baron alleen thuis is (wat samen met zijn hondenmaatje zeker zes uur aaneengesloten kan zijn) is het niet erg als hij later eet of uitgelaten wordt. Zolang de baas zich maar niet laat zien!

Asielhond Baron met een hondenmaatje
Baron houdt er niet van om alleen te zijn. Dit maakt hem erg onrustig. Daarom zoekt het asiel een huisje waar al een hond woont.

Interesse in Baron?

Ben jij op zoek naar een tweede hondenvriend? Heb jij de mogelijkheid om deze hardloopfanaat aan zijn trekken te laten komen? En ben jij niet vies van een beetje op tijd zijn? Neem dan snel contact op met Dierenopvang Koningen via info@dierenopvangkoningen.nl of 052-323 59 21/06-13 29 05 29.

Asielhond Baron
Heb jij een hond én een gestructureerd leven? Dan ben jij misschien wel de perfecte match voor Baron!
Deel dit artikel