Mag Donja bij jou van haar pensioen genieten?

Donja
Donja, een kwieke dame van 17 jaar oud.

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Donja!

Donja is een erg goede hulp in het huishouden: ze zorgt ervoor dat er zowel op als onder de tafel geen kruimels en etensrestjes blijven liggen. Ook is zij absoluut tegen verspilling: wanneer je eten weggooit dat nog prima smaakt, dan haalt ze het graag weer uit de prullenbak om het vervolgens op te eten.

Donja gaat graag naar buiten. Drie keer per dag 45 minuten wandelen is geen enkel probleem voor deze kwieke tante!

Donja is een echte senior

Donja gedraagt zich als een jonge pup, maar is al bijna 18 jaar oud. En dat is te merken aan de bultjes die her en der op haar lichaam verschijnen en een klein incontinentieprobleem. Door speciale medicatie die ze twee keer per dag over haar eten krijgt, is dit probleem zeer beperkt.

Donja
Het is compleet onduidelijk wat voor kruising Donja is.

Wat Donja zoekt

Donja zoekt een huis voor haar alleen. Ze wil liever geen andere honden om haar heen zodat ze alle aandacht krijgt – en al het eten voor zichzelf heeft. Zolang haar nieuwe baasje maar veel thuis is, is ze helemaal tevreden. Op haar leeftijd is het goed om samen door het leven te gaan.

Denk jij dat je Donja haar ideale pensioen kan bieden? Neem dan contact op met Dierenasiel Zuidwolde door het aanvraagformulier naar dierenasiel.zuidwolde@dierenbescherming.nl te sturen.

Donja
Donja is graag buiten en wandelt ondanks haar leeftijd nog minstens twee uur per dag.

 

Deel dit artikel