Lieve Cacao zoekt een warm mandje

Asielhond Cacao
Cacao gaat graag op avontuur en houdt van lange wandelingen.

In de dierenasiels en opvanggezinnen zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Cacao!

Ben jij altijd al gecharmeerd geweest van herders, maar vind je ze toch net een slag te groot? Dan is Cacao de perfecte hond voor jou!

Haar karakter

Cacao is acht jaar oud. Ze heeft veel weg van een herder, alleen dan in een kleiner formaat. Dit meisje is een echte knuffelkont en komt het liefst lekker op schoot zitten. Maar ze gaat ook graag op avontuur en is niet vies van een lange wandeling. Buiten moet je wel opletten, want Cacao heeft een goed ontwikkeld jachtinstinct en gaat dan ook graag achter andere dieren aan.

Cacao is een ontzettende slimme hond en kent veel commando’s. De geleerde kunstjes laat ze graag zien.

Asielhond Cacao
Cacao is een echte knuffelkont en ligt graag naast je op de bank.

Haar droomhuis

Cacao is op zoek naar een zachtaardige baas die net zo van lange wandelingen en knuffels houdt als zij. Wel heeft ze duidelijke leiding nodig, want ze kan soms wat onzeker zijn. Cacao kan goed overweg met andere honden en grote kinderen. Ook een paar uur alleen thuis zijn of een ritje in de auto is geen probleem. Bovendien is ze zindelijk, gesteriliseerd, gevaccineerd en gezond!

Interesse in Cacao?

Zou jij Cacao graag een warm mandje willen geven? Neem dan gauw contact op met haar gastgezin (in de buurt van Urk) via wilma@herplaatsingscoach.nl en maak kennis met deze lieverd.

Deel dit artikel