Kleine Binky en Jessica willen warm mandje

asielhonden Jessica en Binky
Binky en Jessica zitten al drie maanden in het asiel. Ze zijn daar helemáál niet op hun plek, dus ze hopen snel een nieuw thuis te vinden. Wie geeft deze twee een fijn en actief leven?

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een (of twee) in het zonnetje. Deze maand: Binky en Jessica!

Binky en Jessica zijn allebei 7,5 jaar oud. Ze zouden tijdelijk in het asiel verblijven, maar hun oude baasje heeft helaas toch definitief afstand van ze gedaan.

Niet gelukkig in het asiel

De hondjes zitten inmiddels al drie maanden in het asiel. Het is dus hoog tijd om een nieuw huisje voor ze te vinden. De kleintjes willen snel een warm mandje, want ze zijn écht niet op hun plek in het drukke asiel. Vooral bij Jessica is dit te merken: als ze gaat wandelen, blijft ze de eerste meters naar je voeten blaffen. Dit deed ze niet toen ze net in het asiel kwam en zal waarschijnlijk met rust en regelmaat weer verdwijnen.

Hun karakter

Binky is wat rustiger. Hij houdt van knuffelen en wordt graag over zijn buikje geaaid. Hij houdt ook van spelletjes en trucjes, maar dat laatste wel graag mét lekkers.

asielhond Binky
Binky is de rustige van de twee en wordt graag geknuffeld.

Jessica is een energieke, onvermoeibare dame. Het liefst rent ze hele dagen op de speelweide. Ze vind het fantastisch om achter een balletje aan te rennen en behendigheidsoefeningen te doen. Als je na een lange dag gaat zitten, springt ze direct op je schoot.

asielhond Jessica
Jessica heeft veel energie en doet niets liever dan rennen!

Wat zoeken deze twee?

Een kinderloos baasje met hondenervaring die beide hondjes een fijn en actief leven kan geven. Interesse? Stuur een e-mail naar limburg@dierenbescherming.nl.

Deel dit artikel