Katjana Šimić zoekt een thuis!

Asielkat Tatjana Šimić
Tatjana Šimić zoekt een baasje dat liefdevol met haar omgaat maar niet te vaak wil knuffelen.

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Tatjana! Tatjana Šimić is bij het asiel binnengekomen als vondeling. Er is daarom weinig bekend over haar verleden. Haar verzorgers schatten dat ze twee jaar oud is. Tatjana is helemaal klaar voor een nieuw avontuur!

Een gouden hart

Tatjana heeft graag het overzicht en wil weten waar ze aan toe is. Als je haar behoedzaam benadert, reageert ze vriendelijk en enthousiast. Ze zal dankbaar langs je benen strijken. Wanneer je voorzichtig je hand aanbiedt, zal ze ook hier kopjes tegenaan geven. In een liefdevol thuis waar ze veel ruimte en rust krijgt, zal haar gouden hart nog veel mee tot bloei komen.

Een echte kat

De nieuwe eigenaar moet Tatjana vooral niet altijd willen aanraken. Ze is dolgelukkig naast je op de bank, maar ze wil niet constant geaaid worden. Gelukkig is ze heel duidelijk in haar signalen: met een zwiepende staart of brommende miauw geeft ze goed aan dat de aaisessie voorbij is. Wanneer er niet naar haar lichaamsstaal gekeken wordt dan kan het zijn dat ze uithaalt om haar punt duidelijk te maken.

Tatjana heeft een gevoelige maag en krijgt daarom speciaal voer. Bij haar nieuwe baasje wil ze dit graag blijven eten.

Wat ze zoekt

Tatjana wil een rustig huis zonder andere dieren of kinderen. Het liefst gaat ze ook lekker naar buiten om daar haar energie kwijt te raken. Deze dame weet wat ze wil en vraagt om een respectvolle baas die kennis heeft van kattengedrag. Ben jij diegene? Neem dan contact op met Dierenasiel De Kuipershoek via 088-811 36 50 of asiel.dekuipershoek@dierenbescherming.nl.
 

Asielkat Tatjana Šimić
Ben jij het nieuwe respectvolle baasje van Tatjana?

 

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)