Jonge jachthond Cloi zoekt stabiele thuisbasis

asielhond Cloi

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Cloi!

Cloi is een vriendelijk, aanhankelijk teefje van 7 maanden oud. Ze komt waarschijnlijk voort uit een kruising met een Duitse brak.

Over Cloi

Cloi heeft tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties. Zo vindt ze vreemde mensen (vooral mannen) aan het begin erg spannend. Ze uit de spanning door te blaffen. Als ze eenmaal op haar gemak is, slaapt Cloi erg graag bij je op schoot. Dat doet ze inmiddels ook bij de man in het gastgezin.

Ze heeft een geduldig baasje nodig dat haar liefdevol begeleidt en haar rustig kennis laat maken met de buitenwereld. Cloi wil de wereld graag in haar eigen tempo ontdekken.

De jonge Cloi heeft al veel geleerd: ze luistert naar haar naam, is zindelijk en in huis gehoorzaam. Buiten gaat ze graag haar jagersneus achterna. Op dat moment kan ze aan de riem trekken. In het verkeer heeft ze sowieso nog begeleiding nodig, want als ze de kans krijgt, rent ze ook achter voorbijrijdende auto’s en fietsers aan.

Cloi speelt graag met de andere honden in het gastgezin en gaat ook goed met met katten!

Cloi slaapt graag op schoot
Als Cloi eenmaal op haar gemak is, slaapt ze graag bij je op schoot.

Cloi’s droomhuis

Cloi zoekt een rustige plek zonder teveel prikkels. Een sociaal hondenmaatje is een pré. Ook zou het fijn zijn als Cloi de beschikking krijgt tot een omheinde tuin.

Ze zoekt een zachtaardig baasje dat alle tijd voor haar heeft, haar begeleidt in het opgroeien tot een stabiele hond en haar meeneemt naar speurtraining.

Interesse?

Denk jij Cloi’s gouden mandje in huis te hebben? Stuur dan een uitgebreide mail inclusief foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maak jij binnenkort kennis met deze lieve hond. Ze verblijft bij een gastgezin in Lekkerkerk.

Cloi zoekt stabiele thuisbasis
Heb jij alle tijd om Cloi wegwijs te maken in de buitenwereld?
Deel dit artikel