Grote vriendelijke reus Max zoekt actieve baas

Max zoekt een actieve baas
Max kan niet wachten tot hij iemand heeft gevonden om zijn levenslust mee te delen!

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Max!

Max is een kruising van een Mechelse herder en een Duitse dog, en is dan ook een grote, sterke hond. Hij is twee jaar oud.

Een energieke jonge hond

Max is op zoek naar een nieuw baasje die net zo energiek is als hij. Lange wandelingen, een cursus en spelletjes: voor deze hond zijn het geen opties maar een must. Hij kan niet wachten tot hij iemand heeft gevonden om zijn levenslust mee te delen.

Tijdens het wandelen kan Max wat aan de lijn trekken, maar hij loopt vaak ook rustig mee. Bij het spelen hapt hij soms uit enthousiasme in je hand. Max kan nog wat sturing gebruiken. Het zou dan ook een goed idee zijn om met Max mee te doen aan een gehoorzaamheidscursus. Ook om samen een goede band op te bouwen.

De ideale thuissituatie

In huis is Max een rustige hond. Bij zijn vorige eigenaar kon hij goed alleen thuis blijven. Dit moet in een nieuwe situatie natuurlijk wel rustig opgebouwd worden.

Deze grote vriendelijke reus is wat lomp en daarom is het niet verstandig hem met kleine kinderen te plaatsen. Hij kan ze in zijn enthousiasme omver lopen.

Max is sociaal richting andere honden. Hij speelt graag met ze. Bij zijn vorige eigenaar woonde hij samen met twee andere honden (teefjes) en dit ging erg goed. Met katten kan Max helaas niet overweg, maar op straat gaat hij er met goede begeleiding niet achteraan.

Interesse in Max?

Ben jij op zoek naar een vriendelijke en actieve hond? Neem dan gauw contact op met Dierenasiel De Swinge via info.deswinge@dierenbescherming.nl en maak kennis met Max!

Max is in huis een rustige hond
In huis is Max een rustige hond. Hij kan goed overweg met andere honden, maar minder goed met katten en kleine kinderen.
Deel dit artikel