Energieke Diesel zoekt ervaren baas

asielhond Diesel
Diesel heeft veel energie. Het is een stoere hond, maar tegelijkertijd ook een softie.

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Diesel!

Diesel is drie jaar en is een kruising tussen een herder en een rottweiler. Vanwege gezondheidsproblemen kan zijn vorige eigenaar niet meer voor hem zorgen.

Energieke hond

Diesel heeft veel energie. Hij houdt ervan om lange wandelingen te maken en om met een bal te spelen. Het is een stoere hond, maar tegelijkertijd ook een softie, die graag op de bank tegen je aan kruipt en ‘s nachts het liefst bij je in bed slaapt.

Ervaren baas gezocht

Diesel heeft ook een dominante kant. Daarom heeft hij een ervaren baas nodig die hem duidelijke regels en grenzen geeft. Wanneer hij deze krijgt, zal je aan hem een vriend voor het leven hebben! Vanwege zijn dominante karakter wordt Diesel niet in een gezin met jonge kinderen geplaatst.

Buiten kan Diesel met de meeste andere honden wel overweg, vooral met teefjes. In huis is hij tegenover andere honden niet vriendelijk. Hij is dan bezitterig en dit zorgt voor spanning bij de honden onderling. Met katten en andere kleine dieren kan hij ook niet samen.

asielhond Diesel
Diesel heeft een dominant karakter en heeft daarom duidelijke regels en grenzen nodig. Kun jij hem die bieden?

Interesse in een vriendschap met Diesel?

Diesel zoekt een eigenaar met minstens zoveel energie als hij! Iemand die lekker met hem op pad gaat, speelt en met hem gaat trainen. Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact op met Streekdierentehuis Louter Bloemen in Dordrecht (via info@louterbloemen.nl of 078-6137902) voor meer informatie en een kennismaking met Diesel.

Deel dit artikel