Broer en zus zoeken forever home

Santi en Seba

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een (of twee) in het zonnetje. Deze maand: Santi en Seba!

Deze broer en zus zijn pas 7 maanden oud en verblijven nu al voor de tweede keer in het asiel.

Terug van weggeweest

Het asiel dacht eerder dé gouden mandjes gevonden te hebben. Maar na een aantal maanden konden hun baasjes hen niet meer de aandacht geven die ze verdienen. Nu zoeken ze opnieuw een liefdevol thuis, en het liefst samen.

Honden met humor

Santi (het wat kleinere teefje) en Seba (reutje) zijn echte feestbeesten. Deze ondeugende jonge honden zijn dol op aandacht en altijd in voor een grapje. Ze hebben veel energie en zijn gek op mensen. Ze kunnen goed overweg met kinderen, katten en andere honden.

Asielhond Santi
Santi is erg vocaal. Blaffen is voor haar een goede oplossing in veel situaties.

Wat Santi en Seba zoeken

Santi en Seba zijn weinig regels gewend en moeten de komende tijd nog veel leren om brave, opgevoede honden te worden. Ze zijn heel sociaal, maar het is zeker geen makkelijke opgave om deze twee energiebommen op te voeden. Het asiel is dan ook op zoek naar een gezin dat houdt van uitdagingen. En dat ze niet te vaak alleen thuis laat. Een huis met omheinde tuin is een must.

Wil je komen kennismaken met Santi en Seba? Stuur dan Dierenasiel Tiel (info@dierenasieltiel.nl) een e-mail met je motivatie, gezinssamenstelling en woonomgeving. Wie weet zijn jullie een match!

Asielhond Seba
Ook Seba is een energieke en sociale hond die graag van zich laat horen.
Deel dit artikel