Bram met de blauwe ogen zoekt nieuw thuis

Bram met de blauwe ogen zoekt nieuw thuis
Bram heeft prachtige blauwe ogen, maar er is niks mis met zijn gezichtsvermogen. Wel heeft hij lichte artrose, waarvoor hij dagelijks pijnstilling krijgt en supplementen tegen verergering.

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Bram!

Bram is een gecastreerde 9-jarige reu. Nadat hij in het buitenland verstrikt raakte in een bosbrand, is hij twee maanden geleden opgevangen in Nederland. Aan het begin had Bram nog last van de rook die hij had ingeademd, maar gelukkig heeft hij daar nu geen last meer van.

Zijn huidige baasjes zijn helaas niet in staat om goed voor hem te zorgen. Het asiel zoekt daarom een nieuw thuis voor Bram, waar hij de rest van zijn leven mag doorbrengen.

Brams behoeften

Bram is een vriendelijke hond, niet alleen naar mensen maar ook naar honden: hij snuffelt even en loopt weer door. Katten negeert hij.

Bram loopt goed aan de lijn, maar met een lange wandeling doe je hem geen plezier. Liever maakt hij meerdere korte wandelingen op een dag. Op straat heeft hij de neiging om van alles op te rapen. Met een beetje geduld kun je dat wel weer uit zijn bek halen, maar het is belangrijk om op te blijven letten. Bram is ook graag buiten in een fijne tuin.

Hij vindt het geen enkel probleem om een paar uur alleen thuis te zijn maar hij kan ook prima mee in de auto.

Wat verder nog belangrijk is…

Bram heeft heeft prachtige blauwe ogen, maar er is niks mis met zijn gezichtsvermogen. Wel heeft hij lichte artrose, waarvoor hij dagelijks pijnstilling krijgt en supplementen tegen verergering.

Het asiel zoekt voor Bram een gezin zonder kinderen. Een hondenmaatje mag, maar is geen vereiste. Wie geeft deze lieve hond nog wat mooie jaren?

Interesse in Bram?

Ben jij op zoek naar een hondenvriend? Heb jij de mogelijkheid om veel korte wandelingen te maken met deze oudere heer? Geef jij hem trouw zijn pijnstilling en de liefde die hij verdient? Neem dan snel contact op met Stichting AAI via info@stichtingaai.nl of vul het formulier in op de website.

Deel dit artikel