Blije Shisha zoekt ballengooier

Asielhond Shisha
Wil jij met liefde de bal gooien, samen wandelen, snuffelen, knuffelen en hier en daar een snoepje delen? Dan zoekt Shisha jou!

In de dierenasiels zitten heel veel leuke honden. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Shisha!

Shisha is een teefje van 10 jaar oud. Haar baasje kon helaas niet langer voor haar zorgen en bracht haar naar het asiel. In eerste instantie ziet ze er misschien uit als een hond op leeftijd. Maar ze verrast je als je met haar op stap gaat: volle kracht vooruit en trekken aan de lijn!

Wie is Shisha?

Van spelen met een bal kan Shisha geen genoeg krijgen. Bij grote opwinding blaft ze nogal eens of hapt ze in de riem. Met een duidelijke ‘nee’ is Shisha makkelijk op andere gedachten te brengen. Basiscommando’s kent Shisha goed. Ze luistert en wil graag samenwerken.

Shisha is dol op eten, vooral menseneten. Daar komt ook haar ietwat brede omvang vandaan. Voor haar eigen brokken heeft Shisha een speciale werkwijze: een mond vol brokken mee naar een rustige ligplek, waar ze alle tijd neemt om ze één voor één op te peuzelen.

Asielhond Shisha
Shisha lijkt misschien een dame op leeftijd, maar ze gedraagt zich als een jonge hond.

Wat zoekt Shisha?

Shisha zoekt een thuis zonder kleine kinderen of katten. Met andere honden kan ze wel samenwonen, behalve als die heel luid zijn of uitvallen. Dan 'scheldt' ze met liefde terug. Gelukkig is ze goed af te leiden en uit de situatie te halen.

Shisha houdt van ruimte en is niet graag opgesloten. In het asiel blijft ze dan ook wat nerveus. Waarschijnlijk was haar vorige baasje veel thuis. In een nieuwe situatie zal alleen thuisblijven met kleine stapjes moeten worden geoefend.

Heb jij interesse in Shisha?

Wil jij met liefde de bal gooien, samen wandelen, snuffelen, knuffelen en hier en daar een snoepje delen? Maak dan kennis met Shisha! Neem contact op met Dierenasiel ’t Schuthok in Den Helder via 022-631 447 of info@schuthok.nl.  

Asielhond Shisha
Shisha houdt van ruimte en is niet graag opgesloten. In het asiel blijft ze dan ook wat nerveus. Vindt ze bij jou haar gouden mandje?
Deel dit artikel