Bibi van 17 zoekt een nieuw huis!

Bibi van 17 zoekt een nieuw huis
Asielkat Bibi zoekt een schoot om op te slapen.

In de dierenasiels zitten heel veel leuke katten. Eens per maand zetten we er een in het zonnetje. Deze maand: Bibi!

Bibi is een geweldig lieve schildpadpoes van 17 jaar oud. Haar baasje moest naar een verzorgingstehuis verhuizen en daarom is ze op hoge leeftijd afgestaan. Ze verdient het ontzettend om een fijn thuis te vinden.

Wat ze biedt…

Bibi zal je altijd begroeten met een miauw en luid geknor. Ze geniet van gezelschap en zal dan ook graag op (een rustige) schoot kruipen. Zoals alle oude katten slaapt ze veel.

Ze is een erg nette eter.  Als een echte prinses haalt ze één voor één brokjes met haar pootje uit het voerbakje om ze vervolgens op te eten.

Wat ze zoekt…

Uit bloedonderzoek is gebleken dat Bibi’s nieren wat ondersteuning kunnen gebruiken en dat haar schildklier te hard werkt. Hiervoor krijgt ze dieetvoer en eenmaal daags een tabletje. Het kan zijn dat de dosering binnenkort wat moet worden opgehoogd. Dat zal de dierenarts over een maand bepalen. Als Bibi goed is aangesterkt dan moeten haar tandjes nog schoon gemaakt worden. Het zou dan ook prettig zijn als haar nieuwe baasje in de omgeving van het asiel in Spijkenisse woont. Maar woon je verder weg en vind je het geen probleem om de dierenartskosten zelf te voldoen, dan mag dat natuurlijk ook!

Er wordt een baasje gezocht dat inziet dat Bibi een rustig en fijn huis verdient, en dat niet afknapt op haar leeftijd of gezondheid. Haar nieuwe baasje moet het geen probleem vinden om haar dieetvoeding en medicatie te geven. Voel jij je geroepen om dat voor deze lieve dame te doen? Stuur dan snel een e-mail met zoveel mogelijk informatie over jezelf (gezinssamenstelling, werksituatie, woonsituatie, woonplaats, telefoonnummer, ervaring, wensen) naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl, en maak een vrijblijvende afspraak met deze knappe senior.

asielkat Bibi van 17 zoekt een nieuw huis
Geef jij Bibi een fijn nieuw huis?

 

Deel dit artikel

Oh nee, een pop-up!

Geloof ons, wij houden er ook niet van.
Maar als zelfstandige stichting zijn we volledig afhankelijk van particuliere donaties.

Miljoenen dieren hebben jouw hulp nodig.

Ja, ik help de dieren

Nee, bedankt (ik ben al donateur)