Blij van Zuivelvrij actiepakket

 

Bestel gratis het Blij van Zuivelvrij-actiepakket!

Laat je vrienden, familie en collega's zien dat jij blij wordt van zuivelvrij! Bestel nu gratis het Blij van Zuivelvrij-actiepakket, dan ontvang je drie stickers en een koelkastmagneet.

Voorwaarden:
- Maximaal 1 bestelling per adres.
- Zolang de voorraad strekt. 
- Bestellen is alleen mogelijk op een adres in Nederland. 

Stickers opgeplakt? Deel het!

Heb je de stickers op je laptop of koffieapparaat geplakt, en hangt de magneet mooi op de koelkast? Deel het op social media en tag ons (@blijvanzuivelvrij) in je foto!

Actiepakket koffieapparaat Blij van Zuivelvrij

Zuivelvrij challenge

Blij van Zuivelvrij helpt je in makkelijke stappen om te stoppen of te minderen met zuivel. Zonder in te leveren op smaak of gemak. Wat begint met het vervangen van koemelk in je koffie, eindigt misschien wel bij een tosti plantaardige kaas. En alles daartussenin is winst. Voor jou, voor de kalfjes, voor de koeien en voor het klimaat.

Over moedermelk

Melk wordt door koeien aangemaakt voor hun pasgeboren kalfjes. Net als andere baby's, hebben kalfjes de melk hard nodig om groot en sterk te worden. Er is alleen een probleem: de moedermelk gaat niet naar kleine kalfjes, maar naar kleine en grote mensen.

Feit of fabel?

Oerwouden worden niet platgebrand voor jouw sojamelk. Maar er gaan nogal wat van dat soort hardnekkige verhalen rond. Weet jij nog hoe het zit? Blij van Zuivelvrij helpt jou een weg te vinden tussen de feiten en fabels rond zuivel.