Radiospotjes rechtszaak tegen kalverleed

Achter de gesloten deuren van kalverhouderijen schuilt een wereld vol leed. Vleeskalfjes leven daar op harde, gladde roostervloeren, zonder stro of andere bodembedekking. Dit zorgt voor allerlei gezondheidsproblemen. Het gebruik van onbedekte roostervloeren is in strijd met de wet, maar de overheid weigert die te handhaven. Daarom begint Dier&Recht een rechtszaak tegen de staat. We eisen een einde aan dit kalverleed!

Radiocampagne
Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de rechtszaak, hebben een radiocampagne laten lopen bij op NPO Radio 1. In de radiospotjes roepen we luisteraars op de rechtszaak te steunen. Ze zijn hieronder te beluisteren.

De spotjes

Spot 1

Spot 2

Tag-on

Steun onze rechtszaak tegen kalverleed
Vind jij ook dat kalveren recht hebben op een beter leven? Steun onze rechtszaak met een donatie en strijd samen met ons voor veilige en comfortabele huisvesting voor kalveren!
 
Update: We hebben inmiddels de 25.000 euro die we nodig hadden om de rechtszaak te beginnen gehaald. Met dat bedrag zal een groot gedeelte van de advocatenkosten, griffierechten, proceskosten en mogelijk hoger beroep kunnen worden betaald. Dank voor alle steun. Donaties zijn uiteraard nog altijd zeer welkom, maar niet noodzakelijk om deze belangrijke zaak tegen kalverleed te beginnen. 
 

Word nu donateur!

DONEER NU

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht