Onze vrienden

Deze organisaties dragen dieren een warm hart toe. Elk van hen steunt op haar eigen manier Dier&Recht. Daar zijn we hen enorm dankbaar voor! 

Cleanbuilding is een regionaal schoonmaakbedrijf dat ‘milieubewust’ als een van zijn kernwaarden heeft. En reken maar dat dat in praktijk wordt gebracht: wekelijks maakt Cleanbuilding onze kantoorruimte schoon... kosteloos! Zo starten we iedere maandag aan frisse bureaus, en hoeven we ons uitsluitend om de dieren te bekommeren.

Constant IT is een professionele IT-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf in Amsterdam. Voor een gereduceerd tarief houdt dit bedrijf ons computersysteem werkend. Hierdoor sputteren onze computers nooit tegen en kunnen we ons iedere dag probleemloos inzetten voor de dieren!

Stichting DierenLot draagt financieel bij aan onze campagne voor meer paardenwelzijn. Dankzij haar donateurs en de mensen die voor DierenLot deelnemen aan de SupportActie, is DierenLot in staat om dierenbeschermingsorganisaties als de onze te ondersteunen. Met die extra financiële armslag kunnen we nóg meer betekenen voor de paarden!

Word nu donateur!

DONEER NU

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht