Disclaimer

Hoewel aan de totstandkoming van de inhoud van de internetsite van Dier&Recht veel zorg is besteed, aanvaarden auteur(s), redacteur(en) en webmaster(s) geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onvolkomenheden, noch voor de gevolgen hiervan.

Als u het gevoel heeft dat een derde misbruik maakt van gegevens die via deze site zijn verkregen kunt u contact met ons opnemen.

Copyrights

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, worden overgenomen en/of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Teksten afkomstig van Dier&Recht kunnen vrijelijk gebruikt worden, mits met bronvermelding.

Dier&Recht: advocaat van de dieren

Bij Dier&Recht zijn diverse juristen en advocaten betrokken. Dier&Recht heeft echter geen advocaten in dienst. U dient 'Advocaat van de Dieren' daarom te lezen als “pleiter” of “verdediger” van de dieren, of op zijn Engels als “Advocate of the animals”.

Foto's op de website

De foto's op onze website zijn afkomstig van fotografen en collega-organisaties uit binnen- en buitenland. Ook zijn veel foto's afkomstig uit eigen database. De foto's mogen alleen gebruikt worden met nadrukkelijke toestemming van de rechthebbende.

Onze speciale dank gaat uit naar: Jo-Anne Mc Arthur, Koen de Langhe, Joyce de Mars, L214 en Edgar's Mission (o.a. de headerfoto).

Word nu donateur!

DONEER NU

Dierenrecht.nl
ANBI logo

© Copyright 2017 Dier&Recht